Seyhan Müftülüğü 571 aileye gıda paketi dağıttı

Seyhan Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası sosyal etkinliklerinden biri olan 571 aileye 571 gıda paketi Kur'an kursu öğreticileri ile camilerdeki imam hatipler aracılığıyla fakirlere dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dağıtım programına Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Seyhan Vaizi Mustafa Çavuşoğlu ve imam hatipler de katıldı.

Programda bir konuşma yapan Seyhan Müftüsü Halil Uzun ?Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılı kardeşlik yılı olarak ilan etmişti. Şu an yaptığımız bu maddi gıda yardımının anlamı şudur. Sözde değil özde kardeşlik. Bende varsa kardeşimde de olmalı. Benim karnım tokken kardeşim aç kalmamalı. Benim yüzüm gülüyorken kardeşimin de yüzü gülmeli. İşte bu güzel sözlerin sadece sözde değil hem sözünü hem de icraatını yapıyoruz. 571 gıda paketini 571 fakire ulaştırmak için Seyhan Müftülüğü personeli seferberlik halindedir. Fakir insanımızın ayağına kadar giderek bu yardımları teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Hepsine teşekkür diyorum. Yardım eden ve yardımı kabul eden kardeşlerimizden de Allah razı olsun.? dedi.

Konuşmasından sonra Vaiz Mustafa Çavuşoğlu başkanlığında gıda paketlerinin dağıtımı yapıldı. Seyhan Müftülüğüne bağlı Kur'an kursu öğreticileri ve imam hatipler tarafından Seyhan'ın çeşitli mahallelerinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ev ev gezilerek dağıtılan gıda paketlerine halk memnuniyetlerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber