TÜMSİAD sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları kınadı

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, son zamanlara sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları kınayarak, ?Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Adana Şubesi Başkanı Deniz Köse, Başkan Yardımcıları M. Hakan Can, Adem Güngör, Genç TÜMSİAD Başkanı Tolga İzol ve İl Genel Sekreteri Yalçın Kartal, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Akyol'u makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, burada yaptığı konuşmada, ülke genelinde sağlık çalışanlarının risk altında görev yaptıklarını belirterek, şiddet eyleminde bulunanları tasvip etmediklerini söyledi.

Köse, Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaşanan olumsuzlukları takip ettiklerini, sağlıklı yaşamanın en temel ihtiyaç olduğunu, sağlıklı görev yapmanın da temel hak olduğunu ifade ederek, ?Esas olan sağlık kuruluşlarının modern cihazlarla donatılması ve hizmetin niteliğinin artırılmasıdır. Mevcut imkanlar nispetinde yaptığınız güzel çalışmalarınızdan dolayı şahsınızda teşkilatınızı kutluyorum.? dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Selahattin Akyol da, halkın sağlıkla ilgili hizmetlerinin tam ve zamanında verilmesi, gerekli önlemlerin alınması devletin temel görevleri arasında olduğunu ifade etti.

Akyol,?Önümüzdeki beş yıl içerisinde Adana'da sağlık alanında çok güzel gelişmeler olacaktır? müjdesini verdi. İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren sağlık kuruluşlarının daha kaliteli hizmet verebilmesi için çalıştıklarının altını çizen Akyol, Sağlık Bakanlığının devrim niteliğinde hizmetler yaptığını öne sürdü. Vatandaşa hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirten Akyol, sağlık alanındaki duyarlılığı için TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Deniz Köse ve ekibine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber