Bürokratlar masa tenisinde hünerlerini sergiledi

Ankara'da görev yapan üst düzey bürokratlar Uluslararası Yöneticiler Derneği'nin (YÖNETDER) düzenlediği masa tenisi turnuvasında bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zevkli ve çekişmeli geçen turnuvada paraya yön veren bürokratlar ilk üç sırayı elde etti. YÖNETDER Genel Sekreteri İsmet Duman, dernek olarak hayata geçirdikleri bir çok sosyal sorumluluk projesi yanında bu tür aktivitelere de ağırlık vereceklerini söyledi.

YÖNETDER'in Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Spor Salonu'nda düzenlediği bürokratlar arası tenis turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya katılan yaklaşık 50 üst düzey bürokrat hem dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti, hem de aileleriyle birlikte piknik yaparak güneşli bir hafta sonunda stres atarak baharın keyfini çıkardı. Üst düzey bürokratlar sabah saatlerinde spor salonuna geldi. Burada YÖNETDER'in turnuvaya özel hazırlattığı tişört ve şapkaları giyen bürokratlar, hakemler gözetiminde eleme usulü yapılan karşılaşmalarda ter döktü. Turnuvada mücadele eden bürokratlara aileleri alkış ve tezahüratla destek verdi. Heyecan dolu maçlar sonunda birinciliği Finansbank'ta yönetici olan Ümit Zedelenmez elde etti. Merkez Bankası yöneticilerinde Bilal San'ın ikincilik kürsüsüne çıktığı turnuvada üçüncü sıra ise Maliye Bakanlığı'nda daire başkanı olan Güner Demirel'in oldu. Dereceye giren bürokratlar plaketle ödüllendirildi. Daha sonra piknik alanına geçen bürokratlar aileleriyle doyasıya eğlendi.

YÖNETDER Genel Sekreteri İsmet Duman, dernek olarak bin Vanlı öğrenciye burs verme, bilgilendirici seminerler gibi bir çok sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini hatırlattı. Gelişen ve değişen Türkiye'de bürokratların artık halkın arasında olması gerektiğine vurgu yapan Duman, bu tür aktivitelerle yöneticiler arasında kaynaşmayı sağladıklarına dikkati çekti. Düzenledikleri turnuvanın amacına ulaştığını belirten Duman, emeği geçen herkese teşekkür etti. Duman, bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Etkinliğe katılan bürokratlar da böyle bir organizasyonda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber