Saimbeyli'deki kazada ölen 5 kişi toprağa verildi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde kontrolden çıkıp Göksu Nehri'ne devrilen minibüste ölenlerden 5'inin cenazesi, ilçeye bağlı Himmetli köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Feke ? Saimbeyli kara yolunda akrabalarının nişan törenine gidenleri taşıyan Musa Kallıkçı yönetimindeki 01 Z 0901 plakalı minibüs, iddiaya göre, sürücünün kalp krizi geçirmesinin ardından kontrolden çıkarak, yol kenarında bekleyen çoban Cafer Özler'e çarpmış, daha sonra ise Göksu Nehrine uçmuştu.

Kazada, çoban Cafer Özler ile Abdullah (60), Zöhre (30), Emine (40), Nihayet (27) hayatını kaybetmişti. Kozan Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Musa Kallıkçı da hayatını kaybetmişti.

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Emine, Abdullah, Zöhre, Nihayet Gökbük ile Cafer Özler (55) için Himmetli köyünde cenaze namazı kılındı. Yakınlarından bazılarının fenalık geçirdiği cenaze öncesi 5 kişi, köy mezarlığında toprağa verildi. Adana ile Feke ve Saimbeyli'deki hastanelerde tedavileri süren yaralıların isimleri ise şöyle: Cumali Gedikoğlu, Ayşe Gedikoğlu, Kerem Gedikoğlu, İbrahim Gedikoğlu, Atabey Gedikoğlu, Fatma Gedikoğlu, Derya Gedikoğlu, Merhamet Gedikoğlu, Burcu Gedikoğlu, Fatma Gedikoğlu, Şenay Gedikoğlu, Mehmet Gedikoğlu, Ahmet Gedikoğlu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber