İnşaat temelinden mühimmat çıktı

Taksim Mahalllesi'nde yapımına başlanılan TOKİ Konutları'nın temel kazısı sırasında askeri mühimmat çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'da bir inşaatın temel kazısı sırasında çok sayıda askeri mühimmat çıktı. Polis tarafından mühimmatlar bulunduğu yerden alınarak, inceleme yapılmak üzere, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Erzincan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Taksim Mahallesi'nde yapımına başlanılan 96 konut için çalışmalar sürerken, yapılan temel açma çalışmaları sırasında bir poşet içerisinde çok sayıda mermi bulundu.

Özel bir firmanın yürüttüğü çalışmalarda İş Makinesi Operatörü Özkan Arduç, kepçe ile çalışırken, toprağın yaklaşık 1 metre altında poşet içerisinde henüz hangi silaha ait olduğu bilinemeyen çok sayıda mermi buldu.

İşçiler durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri alanda inceleme yaptı. Daha sonra incelenmek üzere mermiler emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şantiye Şefi Cavit Kaya, iş makinesi çalışırken, bir poşet çıktığını ve içerisinde mermi olduğunu görünce polise haber verdiklerini söyledi

Mermilerin hangi silaha ait olduğu incelemenin ardından belli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber