Twitter'dan mesaj attı, 20 bin fidan aldı

Bilgisayar Mühendisi Ayşe Yılmaz, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan gönderdiği mesajla Erzurum'a 20 bin fidan kazandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayşe Yılmaz, Erzurum'a ve baba memleketi Oltu'ya fidan kazandırdı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Twitter'deki takipçisi olan Yılmaz, Eroğlu'nun hikayelerine yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. ?En güzel yorum yapan şehri yeşillendiriyor' kampanyası çerçevesinde Yılmaz'ın Twitter'de paylaştığı yazıları nedeniyle Bakan Eroğlu Erzurum'a 20 bin fidan gönderdi.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü'ne giderek Bakan Yılmaz'ın gönderdiği çeşitli cins ve yaştaki 500 fidanı teslim alan Yılmaz, bir kısmını Erzurum'daki vatandaşlara bir kısmını da baba memleketi Oltu ve köylerine gönderdi. ?Yazılan her hikaye bir tohumdur' diyen Yılmaz, "Okuyan herkesi bir fidan, yorumların her biri de fidan dalıdır. Fidanların dalları gibi hikayeleri daha çok okuyup büyütmek gerekiyor. Bu amaçla herkesin Sayın Veysel Eroğlu'nu takip edip, şehrini ve gönlünü yeşillendirmesi gerekiyor. Orman bakanımız Türkiye'yi yeşillendirdiği gibi, twitterdaki takipçilerinin de gönüllerini yeşertiyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber