Erdoğan: İlerleyen süreçte sözleşmeli imamlar kadroya alınabilir

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraşlı İlköğretim 6. sınıf öğrencisi Sevgi Tel, sözleşmeli imam olarak görev yapan babasına kadro verilmesi için gözyaşları içerisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen 341 kamu ve özel sektör yatırımının açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, daha sonra vatandaşların yanına geldi. Çevrede toplanan vatandaşlar Erdoğan'la tokalaşmak ve elini öpmek için kıyasıya yarışırken, içlerinden bir genç kız Erdoğan'a elindeki not kağıdını vermek istedi.

Gözyaşları içerisinde Başbakan'a seslenen ve isminin Sevgi Tel olduğu öğrenilen genç kız, güvenlik şeridinden alınarak Erdoğan'ın yanına geldi. Gözyaşları Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından silinen ve türbanı düzenlenen Tel, sözleşmeli imam olarak görev yapan babasına kadro verilmesini istedi.

"Benim eğitimim var sayın başbakanım" diyen genç kızı teselli eden ve uzattığı not kağıdını cebine koyan Erdoğan, ilerleyen süreçte sözleşmeli imamların kadroya alınabileceğini söyledi. Başbakan Erdoğan, elini öpmek isteyen genç kızın başını okşayarak diğer vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bu arada, toplu açılış töreninde yaşanan izdiham nedeniyle bir kadın fenalık geçirdi. Yere yığılan genç kadına ilk müdahale yanındaki kadınlar tarafından yapılırken, daha sonra 112 ekipleri tarafından ambulansa götürüldü.

Başbakan Erdoğan buradaki törenin ardından Türkiye'nin en büyük üçüncü camii olan Abdülhamit Han Camii'ni ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber