Metrobüs yolunda hastanelik oldu

Kadıköy'de, metrobüse binmek için yola çıkan emekli Şinasi Altan (44), kimliği belirsiz madde bağımlısı bir kişinin saldırısına uğradı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, öğle saatlerinde Uzunçayır metrobüs durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, metrobüs durağına doğru yürüyen Şinasi Altan'ın yoluna çıkan madde bağımlısı bir kişi, "Niçin yan bakıyorsun?" dedikten sonra saldırıya geçti. Bu sırada Şinasi Altan'ın yüzüne tiner atan zanlı, elindeki kesici aletle de vurmaya başladı. Altan, yüzüne ve vücuduna aldığı darbeler nedeniyle yaralandı. Daha sonra yere yığılan Şinasi Altan bağırarak yardım isteyince madde bağımlısı zanlı olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yüzünden, başından ve kollarından yaralanan Şinasi Altan için ambulans çağırdı. Kanlar içinde sağlık ekiplerini bekleyen Altan, madde bağımlısı zanlının yüzüne tiner attıktan sonra saldırmaya başladığını söyledi. Altan, "Ben metrobüs durağına doğru yürüyordum. Tinercinin biri yanıma gelerek 'niye yan bakıyorsun? dedi. Ben hiç ilgilenmeden yoluma devam ettim. Arkamdan takip etmiş. Önüme geçerek yüzüme tiner attı. Daha sonra da elindeki tiner şişesiyle saldırmaya başladı. Neye uğradığımı anlayamadım. Beni bu hale getirdikten sonra kaçtı." diyerek olayı anlattı. Altan, bir süre sora gelen ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servis ünitesinde tedavi altına alınan Altan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, kaçarak izini kaybettiren zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber