Kız arkadaşının ilgisini çekmek için kendisini bıçakladı

Buca'da bıçakla yaralanmış halde hastaneye gelen ve sokakta saldırıya uğradığını öne süren İngiliz gencin, kız arkadaşının ilgisini çekmek için kendisini bıçakladığı ortaya çıkarıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, 27 yaşındaki İngiliz T.A, dün gece karnından ve sol elinden hafif şekilde bıçakla yaralanmış halde Buca'daki Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Tedavisi yapılan genç, olayla ilgili polise verdiği ifadesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde okuyan Türk arkadaşlarının evinden alkol almaya çıktığını, tanımadığı bir kişinin kendisine saldırarak bıçakla yaraladığını beyan etti.

Karnından bıçaklanmasına rağmen tişörtü yırtılmayan gencin doğru ifade vermediğinden şüphelenen polis, olayın yaşandığı bildirilen 266/6 Sokak'ta ve civarında arama yaptı.

Söz konusu sokakta kan izi bulgusuna rastlamayan polis ekipleri, yaralamada kullanıldığı tahmin edilen bıçağı ise sokağın yakınındaki bir arsada buldu. Bölgede bıçak satan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, T.A'nın söz konusu iş yerinden bıçak satın aldığını tespit etti.

Emniyette yeniden ifadesine başvurulan T.A, yaralama olayını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti. Polisin olayla ilgili yürüttüğü araştırmada, T.A'nın bir kaç ay önce internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde Türkiye'den tanıştığı ve arkadaşlık yapmaya başladığı 21 yaşındaki C.K. ile aralarının açılması üzerine Türkiye'ye geldiği tespit edildi. T.A'nın, kız arkadaşının "ilgisini çekmek amacıyla kendini bıçakladığı" belirlendi.

İngiliz genç hakkında yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanıltmak suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber