30 taraftara 300 güvenlik görevlisi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yarın Trabzonspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fenerbahçe'nin çıkış yaparak otobüse bineceği kapının iki yanı polis bariyerleriyle çevrildi, Fenerbahçe'yi karşılamak için havalimanına gelen yaklaşık 30 kişilik Trabzonspor taraftar grubu da havalimanını çevreleyen tel örgülerin dışına çıkarıldı. Havalimanında tek bir taraftar olmamasına rağmen Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nın 3 otobüs çevik kuvvet, sivil ekipler ve özel güvenlikçiler olmak üzere yaklaşık 300 güvenlik görevlisiyle Fenerbahçe'yi koruması dikkat çekti. Trabzonsporlular'ın uzaktan yaptıkları aleyhte tezahüratlar arasında yönetim ve futbolcular havalimanından çıkarak iki otobüse bindi ve otele hareket etti.

KAFİLE MOBESE İLE İZLENDİ

Otele gidiş sırasında da MOBESE sistemi bulunan polis araçları kafilenin görüntülerini Emniyet Müdürlüğü'ne anlık olarak aktardı. Çok sayıda polis ve Jandarma aracı eşliğinde konaklayacakları Novotel'e giden Fenerbahçe kafilesi dinlenmeye çekildi. Sarı - lacivertlilerin otele girişi sırasında da Novotel personelinin basın mensuplarına karşı takındıkları tutum tepki çekti. Otel etrafında da çok sayıda Jandarmanın çevre güvenliği aldığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber