Aralarında husumet bulunan gençlerin kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Aksaray'da aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışmada, 2 kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 21:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlılar polis tarafından kısa sürede yakalanırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, akşam saatlerinde Aksaray merkeze bağlı Kırca Mahallesi Kılıçaslan Parkı'nın arkasındaki alanda yaşandı. Aralarındaki daha önceden husumet bulunan Serkan Kılıç (30), İsmail Kütük (23) ile Erdal İnce ve Okan Gül tartışmaya başladı. Serkan Kılıç ve İsmail Kütük ile tartışan Erdal İnce ve Okan Gül, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iddiaya göre araçta taşıdıkları pompalı tüfeği çıkartarak Serkan Kılıç ve İsmail Kütük'e ateş etti. Yaralanan Kılıç ve Kütük mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Serkan Kılıç'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler bir süre sonra yaptıkları çalışmada Erdal İnce ve Okan Gül'ü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber