Van için 20 bin kitap

Moral FM, Güngören Belediyesi ve www.kadincakararinca.net internet sitesi işbirliği ile düzenlenen ?Kutlu Doğum'da Van'a Gül Kokulu Kitaplar? kampanyasında 20 bin civarında Peygamber Efendimizi anlatan kitap toplandı. Kitaplar Güngören Belediyesi aracılığıyla Vanlı depremzedelere ulaştırılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güngören Belediyesi, Moral Fm ve www.kadincakararinca.com internet sitesi işbirliği ile 3 ? 20 Nisan 2012 arasında ?Kutlu Doğum'da Van'a Gül Kokulu Kitaplar? kampanyası düzenlendi. Yurdun dört bir tarafından katılım olan kampanyada yaklaşık 20 bin kitap toplandı. Kampanyada ayrıca kitap ile birlikte gönderilen şiir ve yazılar arasından yapılan seçme sonucu birinciye tam altın, ikinciye yarım altın ve üçüncüye çeyrek altın hediye edildi. Birinci seçilen yazı Karaman'dan İbrahim Şaşma, İkinci seçilen yazı Diyarbakır'dan Beyda Yıldırım, üçüncü seçilen yazı ise İstanbul Bağcılar'dan Recep Karaman'ın yazıları oldu. Dereceye girenler 7 Mayıs günü saat 09:00 da Moral FM de canlı yayında açıklandı. Dereceye girenlerin de telefonla yayına bağlandığı yayında duygulu anlar yaşandı.

Kampanya koordinatörü ve Moral FM Genel Yayın Yönetmeni İsmail Tongar, kampanyaya gösterilen ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek ?Daha once düzenlediğimiz ?Van'a Kardeşlik Köprüsü Örüyoruz' kampanyamızdan sonra ?Kutlu Doğum'da Van'a Gül Kokulu Kitaplar? kampanyamıza da gösterilen büyük ilgi bizi çok sevindirdi. Önceki kampanyamızda Vanlıların bedenlerini ısıtırken bu kampanyada ruhlarına hitap etmek istedik. Kampanyamıza kitap göndererek iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber