Bankacı genci öldüren trafik magandaları adliyeye sevkedildi

Bursa'da, trafikte yol vermeme meselesinden çıkan kavgada bankacı bir genci öldürüp, babası ve kardeşini ağır yaralayan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gece Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki oğluyla birlikte annesini ziyarete giden Haşim Savaş (56) ile16 Z 9186 plakalı bir kamyonet sürücüsü arasında yol vermeme meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle kamyonetten inen Abdullah M. (25) ve kardeşi Kadir M. (23) ile arkadaşları Mustafa Ç., cipten inen emekli devlet memuru Haşim Savaş (56) ile oğulları üniversite öğrencisi Batuhan (21) ve bir bankada memur olarak çalışan Ferhat Savaş'a (29) bıçak ve sopalarla saldırdı. Saldırganlar baba ve iki oğlunu darp ederek bıçaklayıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Ferhat Savaş hayatını kaybederken babası Haşim ve kardeşi Batuhan'ın tedavisi sürüyor.

Ferhat Savaş, Hamitler Mezarlığı'nda gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan Abdullah M. (25) ile kardeşi Kadir M. (23) ve Mustafa Ç.'yi gözaltına aldı. Abdullah M.'nin ise Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde acemi birliğini yaparak dağıtım iznine geldiği öğrenildi. Emniyette sorgulamaları tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber