Milletvekili Gürkan: Engelleri beraber aşacağız

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, çağdaş toplumun gereklerinden birisinin de engellilerin eğitim sağlık, kültür, istihdam ve rehabilitasyon gibi hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak olduğunu bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'10-16 Mayıs Engelliler Haftası' nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Gürkan, engellilerin sorunlarının çözüme kavuşturulması, kamu kesimi ile sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği yapılmasına ve toplumun her bireyinin engellilere duyarlılık göstermesine bağlı olduğunu kaydetti. Engelli çocukların ve gençlerin üretim ve beceri kabiliyetlerini geliştirmesine, eğitimden sanata spordan kültüre her alanda göstermiş oldukları başarılarıyla gururlandıklarını aktaran Gürken, parti olarak her zaman engellilere engelsiz bir yaşam sağlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Özürlüler Birimi ve Sosyal Hizmetler Dairesi'nin engellilerin sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Gürkan, ?Hükümetimizin, vatandaşlarımızın topluma entegre olmaları, mesleki eğitim ve istihdamları yönündeki çabaları artarak devam edecektir. Engellerin birlikte ve beraber aşılacağı düşüncesiyle, tüm toplumu oluşturan bireylerle beraber omuz omuza geçirmemiz arzusuyla, engelli vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam geçirmesini temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber