Çırağan Eğitim Kurumları Çayırova Yerleşkesi'nin temeli atıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Özel Çırağan Eğitim Kurumları'nın Çayırova Yerleşkesi'nin temeli törenle atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anaokulu, ilköğretim ve lise olmak üzere 3 bölümden oluşan bin 500 öğrencinin eğitim göreceği 16 bin metrekare kapalı alana sahip yerleşke inşaatının 2012?2013 eğitim öğretim yılına yetiştirileceği belirtildi.

Açılış töreninde konuşan Çırağan Eğitim Kurumları Genel Müdür Erdoğan Aksu, Çayırova Yerleşkesi'nin anaokulu, ilköğretim ve lise olmak üzere 3 bölümden oluştuğunu belirtti. Aksu, ?Bu okullarda geleceğimizin teminatı olan nesiller yetişecek. Onların iyi bir eğitim görecekleri güzel mekânları yapmak da bizim görevimizdir. Bu vesileyle lise bölümünün yapımını üstlenen GESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Okan başta olmak üzere bu okulumuzun yapımına katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.? dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise eğitime yapılan yatırımların önemli olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan ve hükümetin de eğitimle ilgili yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Köşker, hayırsever iş adamlarına eğitime verdikleri katkılarından dolayı teşekkür etti."

Darıca Kaymakamı Osman Ateş de ?Kişinin Allah katındaki yerini görmek istiyorsanız, işine bakın' denir.

Ben buradan işadamı Mestan Bey'e ve eğitim işine gönül veren bu güzide topluluğa katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu okulun eğitim öğretim boyunca iyi bireyler yetiştireceğine inancım tamdır. Herkese hayırlı olsun.? diye konuştu.

Çayırova Kaymakamı Selim Parlar ise ?İlçe olduğumuzda 2 lisemiz vardı ve şimdi baktığımızda 9 liseye sahibiz. Bunlar hayırsever iş adamlarımızın katkıları ile oldu. Bu nedenle iş adamlarımıza eğitime verdikleri desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Özel Çırağan Eğitim Kurumları'nın Çayırova Yerleşkesi'nin temeline törenle ilk harç döküldü. Törene, Çayırova Kaymakamı Selim Parlar, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Başsavcısı İbrahim Bağcı, Darıca Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zenginer, Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, Dilovası Müftüsü M. Resul Haksöyler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber