Üniversite Kariyer Günleri devam ediyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kariyer günlerinin konukları, Halk Bankası Daire Başkanı Ayhan Aydın ile Maltepe Akademi Dershaneleri'nden uzman ve Kariyer Danışmanı Sait Acar oldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programın ilk oturumunun konuğu, Halk Bankası Daire Başkanı Ayhan Aydın oldu. Programa, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Halk Bankası Daire Başkanı Ayhan Aydın, Halk Bankası'nın şube sayısı, müşteri sayısı, faaliyet sonuçları, aktif büyüklük, toplam mevduat, karlılık gibi bilgileri izleyicilerle paylaştı. Ayhan Aydın, işe alım süreci hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Aydın, ?Kariyer planlaması konusunda, banka imkân ve ihtiyaçlarına göre belirliyor. Bankacılık hedef odaklı çalışma prensibinden hareket etmekte olup ve yoğun bir çalışma temposu içinde oluyor.? dedi.

Kariyer günlerinin 2. oturumunun konuğu ise Maltepe Dershaneleri KPSS ve Mesleki Tanıtım Danışmanı Sait Acar oldu. Maltepe Akademi Dershaneleri kariyer danışmanı Sait Acar, KPSS A ve B grubu ile ilgili bilgilendirme amacıyla konuşmasını yaptı. Acar, KPSS sınavı hakkında öğrencilere çeşitli bilgilerin yanı sıra önceki yıllarda sınava katılan aday sayısı, test ortalamaları ve kadrolara giriş koşullarının da önemli olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber