Kızını kurtarmak isterken bıçaklandı

Fedakar anne, saldırıya uğrayan kızını kurtarmak isterken, bıçaklanarak yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Melikgazi ilçesi Karacaoğlu Mahallesi'nde Battalgazi İlköğretim Okulu'nda iddiaya göre, 8. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki S. D. ile 15 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi N. B. arasında henüz bilinmeyen bir neden ile tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sinem ile Nurcan okul bahçesinde kavga etmeye başladı. Kavgayı gören öğrencilerden biri olayı evi okula çok yakın olan anne Tarika Baydemir'e haber verdi.

Kızını korumak için okula gelen 47 yaşındaki Tarika Baydemir, kavgayı ayırmak isterken S. D. tarafından alnından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Tarika Baydemir, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tarika Baydemir polise verdiği ifadede "S.'nin kızımı dövdüğünü duyunca onu kurtarmak için okula gittim. Sinem elindeki bıçakla bana ve kızıma saldırdı. Kızımı korumak isterken bıçak bana geldi. Sinem'den davacıyım" dedi.

Nurcan B'nin babası Şahismail de S. D'nin çok kavga eden bir öğrenci olduğunu, kızını daha önce de dövdüğünü iddia etti. Olaydan sonra elindeki bıçağı atarak okuldan kaçan Sinem D'nin arandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber