Adilcevaz'da 25 köye çocuk parkı yapıldı

Toplam 179 bin 800 lira mâl olan projeyle ilçeye bağlı 25 köy okulunun bahçesine çocuk oyun grupları alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Başkanlığı'nca yürütülen ve Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında finanse edilen 'Her Köye Bir Çocuk Oyun Parkı' projesi kapsamında 25 köy okuluna çocuk parkı yapıldı.

Toplam 179 bin 800 lira mâl olan projeyle ilçeye bağlı 25 köy okulunun bahçesine çocuk oyun grupları alındı. Parkları kurulumu yapılan oyun grupları çocukların kullanımına sunuldu.

Kaymakam Ahmet Dilsiz, "İlçemize bağlı köylerde çocuk oyun alanlarının bulunmaması, çocuklarımızın sağlıksız koşullarda oyun oynamaları, kötü alışkanlıklar edinmeleri, sosyal ve kültürel farklılıkların oluşması, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın dengeli bir şekilde yetişememelerine neden olacağı değerlendirilerek böyle bir projenin öncelikle hayata geçirilmesini düşündük. Bugün itibariyle bu projemizin de hayata geçtiğini görmenin mutluluğunu taşımaktayız. Umarım ki, bu projemiz, çocuklarımızın tüm yönlerden dengeli bir şekilde yetişmelerine vesile olacaktır. Oyun parklarının tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber