Minik eller 100 bin kapak topladı

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi tarafından yürütülen 'Bir Kapak Bin Özgürlük Projesi' kapsamında ana sınıfı öğrencileri 100 bin kapak topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 17:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi tarafından yürütülen 'Bir Kapak Bin Özgürlük Projesi' kapsamında Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu, okul öncesi sınıfı öğrencileri Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette ana sınıfı öğrencileri, topladıkları kapakları teslim etti.

Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, duyarlılık gösteren öğrencilere teşekkür etti. Tüm okullardan destek gelmeye devam ettiğini vurgulayan Yılmaz, toplanan kapaklarla engellilere tekerlekli sandalye alınacağını söyledi.

Öğretmen Tuba Atan da atılan bir kapağın değerlendirildiğinde birçok engelliyi hayata bağlayacak bir sandalyeye dönüşeceğini proje afişini gördüğünde düşündüğünü belirtti.

Atan, "Bu durum bizi çok ümitlendirdi ve öğrencilerimiz daha açılmamış plastik kutuların kapaklarını getirdi. 20 çuval, yani 100 bin kapak topladık. Öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Seyit Soner Yılmaz ise ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber