'Kırıkhan'ın altın çocukları' ödüllendirildi

Anafen Dershanesi tarafından düzenlenen Altın Çocuklar Yarışıyor'un ödül töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meto Koleji'nin konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sakman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Kavak, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, yönetim kurulu üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Anafen Dershanesi Müdürü Yusuf Sarıkaya, ?4 yıldır geleneksel hale getirmiş olduğumuz Altın Çocuklar Yarışıyor çalışmamızla, Türkiye geneli yapılan 4 deneme sınavının ortalaması ile 4.5.6. ve 7. sınıflarda en iyi derece elde eden 80 öğrencimizi ödüllendirmiş bulunuyoruz. Bugün ödüllerini vermiş olduğumuz bu nesli gördükçe geleceğe daha da ümitle bakıyoruz. Gelen bu nesil bizim şu anda bulunduğumuz çizgiden kat be kat ileride olacak ve çıtayı giderek yükselteceklerdir. Burada tüm okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi, ailelerimizi ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.? dedi.

Dereceye giren öğrencilere bilgisayar, bisiklet, altın, Mp4, kırtasiye çeki ve başarı belgeleri verildi. Başarılı öğrencilerin öğretmenlerine ve okul müdürlerine ise plaket takdim edildi. Ayrıca yine geleneksel hale getirilen Anafen Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan takıma madalyaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber