Koruma altındaki çocuklara bir günlük annelik yaptılar

Antalya'da gönüllü hanımların bir araya gelerek kurduğu Katre Kadınlar Derneği, Anneler Günü'nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek üyesi 30 kadın, Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde kalan 20 çocuğa bir günlük annelik

?Bugün Annem Olur musun?' sloganıyla düzenlenen etkinlik için Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nden kalan ve yaşları 7 ile 12 arasında değişen çocuklar, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Atlı Polis Birliği'ne götürüldü. Bütün bir günü çocuklarla birlikte geçiren kadınlar, onlara gönüllü annelik yaptı. Atlı Polis Birliği'nde Katre'deki anneleri ile birlikte yemek yiyen çocuklar, daha sonra palyaço eşliğinde eğlendi. Çocuklar eğlencenin ardından ata bindi.

Katre Kadınlar Derneği Antalya Şube Başkanı Fatoş Topatan, anneler günü dolayısıyla düzenledikleri programla, devlet yurtlarında kalan çocuklarla üyeleri ve destekçileri arasında bağ oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Üyelerinin çocuklarla kendi evlatları gibi ilgilenip, onlarla birlikte eğlendiğini anlatan Topatan, ?Bir günlük annelik, ebedi sürmesini arzu ettiğimiz birlikteliğin başlangıcı olacaktır. Geleceğimizin çocuklarına sadece maddi anlamda değil, duygusal anlamda da katkı sağlamalıyız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber