Derbi sonrası gözaltına alınanlardan 15'i sabıkalı çıktı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan şampiyonluk mücadelesi sonrası, olay çıkardıkları gerekçesi gözaltına alınan 2'si yabancı uyruklu 47 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 22:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aralarında doktor ve mühendisin de olduğu şüphelilerden 15'inin sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe - Galatasaray arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan derbi mücadelesinin ardından, stat içinde ve dışında yaşanan olaylarda 44 polis yaralanmış, 14'ü polis aracı olmak üzere 23 kamu aracına zarar verilmişti. Aynı olaylarda tren istasyonu ve otobüs durakları başta olmak üzere, onlarca iş yerinin de camı kırılmıştı.

Olaylar sırasında gözaltına alınan 47 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürüyor. Zanlılardan 15'inin uyuşturucu, darp, hırsızlık, kaçakçılık gibi suçlardan sabıkalı oldukları tespit edildi. Zanlılar arasında doktor, öğretmen, mühendis ve şirket yöneticisi gibi çeşitli meslekten olanlar da bulunuyor.

Polisin olay sırasında kaydedilen kamera görüntülerine yönelik incelemeleri ise sürüyor. Görüntülerden olaylara karıştığı tespit edilen kişiler olması durumunda, gözaltı sayısının artacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber