Biri ehliyetsiz diğeri alkollü olunca kaza kaçınılmaz oldu

Çorlu`da karşı yönden gelen iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza sonrası inceleme yapan polis sürücülerden birinin ehliyetsiz olduğunu tespit ederken diğer sürücünün de alkollü olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu`da en çok kaza yaşanan bölgelerin başında yer alan Çırak Bayırı Mevkiinde meydana geldi. Çorlu`dan Edirne istikametine gitmekte olan N.D. (43) idaresindeki 22 LL 431 plakalı hususi otomobil ile karşı yönden gelen O.V. (30) idaresindeki aynı marka model otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası sürücülerden O.V. ve yanında bulunan C.E. adlı kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansa alarak Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Kaza sonrası araçlardan biri ters dönerken kaza yerine kaza kırım ekibi de sevk edildi.

Kaza sonrası trafik ekipleri inceleme yaparken asayiş ekipleri de çevrede araştırma yaptı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda araştırma yapan polisler, kazaya karışan sürücülerden birinin aracının arkasında bulunan ağaçlık alana sakladığı içki şişerini de buldu. Alkol kontrolünden geçirilen sürücülerden birinin 105 promil alkollü olduğu belirlenirken diğer sürücünün de ehliyetsiz olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Kaza sonrası bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlanan ulaşım kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normal akışına döndürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber