Engelli öğrenciler istedi, Emniyet Müdürü İsmail YK'yı Edirne'ye getirdi

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, engelli çocukların sanatçı İsmail YK'yı Edirne'ye davet etmesi yönündeki isteğini yerine getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2012 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Haftası nedeniyle kamu ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engelli çocuklar Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ı ziyaret etmişti. Ziyarette engelli çocuklarla bir süre görüşen Ceylan, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Bunun üzerinde çocuklar Ceylan'dan çok beğendikleri İsmail YK'yi Edirne'ye getirmesini istedi.

Engelli çocukların talebini not alan Ceylan, ulaştığı sanatçının menajerine söz konusu isteği iletti. Daveti kabul ederek Edirne'ye gelen İsmail YK'nın programını Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Semih Erdur da takip etti.

Konserde engelli çocuklar tarafından büyük bir sevinçle karşılanan İsmail YK, birbirinden özel parçalarını seslendirdi. Sanatçının şarkılarına eşlik eden engelliler keyif dolu anlar yaşadı.

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Polis Haftası nedeniyle kendilerini ziyarete gelen rehabilitasyon eğitim merkezlerindeki çocukların talebi üzerine sanatçıyı getirdiklerini söyledi.

İstanbul Emniyeti yaptıkları görüşmeler sonucunda sanatçıyla irtibata geçirdiğini anlatan Ceylan, talebin sanatçı tarafından olumlu karşılandığını belirtti.

Çocukların isteklerini yerine getirmenin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Ceylan, bu hassas insanların onure etmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Sanatçı İsmail YK ise böyle güzel bir havada ve günde burada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

YK, ?Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün böyle bir program düzenlemesi çok güzel. Bugün çok mutluyum. Onlarla birlikte mutlu olduk, Onlarla birlikte güldük, eğlendik." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber