Motosiklete önce çarptı sonra sürükledi

Kayseri'de kent güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan mobese sistemi kameraları, birbirinden ilginç kazaları kayıt ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sürücülerin trafik kuralına uymayarak neden oldukları kazalarda sonuç üzücü oluyor. Aşırı hızlı olan otomobil, kavşakta bir motosiklete çarptı. Daha sonra sürücüsüyle birlikte yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazara motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kentin değişik bölgelerinde ve kavşaklarında yer alan mobese güvenlik kameralarına yansıyan kazaların kimi kötü kimi de kıl payı üzücü olay yaşanmadan atlatılıyor. Eski çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil, motosiklete çarptı. Hızlı olan otomobil çarptıktan sonra ise 50 metre sürücüyle birlikte motosikleti sürükledi.

Eski Çevreyol Sanayi Odası Kavşağı'nda meydana gelen bir başka kazada bir otomobil, ambulansa çarptı. Hasta taşıyan ambulans devrilmedi ancak çarpmanın etkisiyle yön değiştirdi ve kaldırıma çıktı. Aynı kavşakta büyük bir kaza kıl payı atlatıldı. Hızla gelen kamyonu fark edemeyen otomobil, yola çıktı. Kamyon, otomobilin ön tamponuna çarptı. Bir başka yol üstünde ise hatalı sollama yapan araç, sol şeritten giden otobüsün çarpmasıyla orta refüje çıktı. Bir ağaca çarparak durabildi.

2 ayrı kavşakta meydana gelen farklı kazalarda kırmızı ışığa dikkat etmeyen sürücüler, hızla giden araçlarla çarpıştı. Kazalarda maddi hasarlar meydana geldi. Bisikletliye çarpmamak için frene basan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden bir başka araç, şerit değiştirdi ve kaldırıma çarparak durabildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber