Mardin polisinden dolandırıcılığa karşı 20 bin broşür

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü, vatandaşları dolandırıcılığa, suç ve suçlulara karşı bilinçlendirmek için 20 bin broşür dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, vatandaşları dolandırıcılığa, suç ve suçlulara karşı bilinçlendirmek için 20 bin broşür dağıttıklarını belirtti. Kara, ayrıca bastırılan 250 adet afişin de halkın yoğun olarak bulunduğu kamu kurum ve kuruluşları ile alışveriş merkezleri ve özel iş yerlerine asıldığını söyledi.

Çocukların interneti güvenli bir şekilde kullanmaları ve internetten gelebilecek zarar ve kötülüklere karşı anne ve babaları bilinçlendirmek için bastırılan 10 bin adet 'Aile, Çocuk, İnternet Güvenliği' ve 'Mahalle Polisliği' isimli broşürler hazırladıklarını aktaran Kara, bunları vatandaşlara tek tek dağıttıklarını belirtti.

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, yaptıkları çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Çocuklara yönelik ise trafik kuralları, kötü alışkanlıklar, kötü niyetli insanlar konusunda bilinçlendirme amaçlı 10 bin adet öğrenci kartları bastırarak Toplum Destekli Polislik (TDP) görevlilerince okul ziyaretleri esnasında ilköğretim öğrencilerine dağıtılmaktadır. Söz konusu afiş, broşür ve öğrenci kartları aynı zamanda ilçe emniyet müdürlükleri ve amirliklerine de gönderilerek Mardin genelinde tüm vatandaşlar suç ve suçlulara karşı mağdur olmamaları için bilinçlendirilmeye çalışılmaktadır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber