Hırsızlık şebekesi adliyeye sevk edildi

Konya polisi tarafından 3 gün önce hırsızlık şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya polisi tarafından 3 gün önce hırsızlık şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları ortaya çıktı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan Erdal K'nin (33) liderliğini yaptığı hırsızlık şebekesine yönelik 3 gün önce operasyon düzenlemişti. Operasyonda gözaltına alınan 1'i çocuk 14 şüpheli, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanede taşkınlık yapan şüpheliler, küfür ederek tehditler savurdu. Örgüt lideri olduğu iddia edilen Erdal K., "Çekin beni. Ben örgüt lideriyim" diyerek bağırdı. Daha sonra şüpheliler karıştıkları 25'den fazla hırsızlık olayı nedeniyle adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin şu ana kadar Konya'nın merkez ilçeleri ve Kırşehir'de hırsızlık yaptığı belirlenirken, çalıntı 16 küçükbaş havyan, 4 adet LCD TV, 2 adet dizüstü bilgisayar, ziynet eşyaları ve telefon ele geçirildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber