Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı'ndan Anne ve Gençlik Hatıra Ormanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile onursal başkanlığını Nevin Gökçek'in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) tarafından Anne ve Gençlik Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan Harikalar Diyarı'nda yapılan törende SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, SOS Vakfı Başkanı Ali İlkbahar, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ile vakıf bursiyerleri fidan dikti.

Törende konuşan Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı Ali İlkbahar, ?Annelerin gerçekten hakkı ödenmez. Cennet annelerin ayağının altında diyorlar, gerçekten çok önemli. Çocukların mimarı olan annelerin hakları ödenmez. Bugün hem annelerin hem gençlerin hatıralarını canlandıracak böyle bir ormanı oluşturmak çok anlamlı.? dedi.

Nevin Gökçek ise ?Bugün anlamlı bir gün. Ankaramız her gün geçtikçe daha yeşil oluyor. Bu yeşilliği çoğaltanlardan, burada özellikle Çevre Koruma Daire Başkanımız Hatice Akgül ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve elemanlarına da özelikle teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

Geçen hafta anneler gününü kutladıklarını ama aslında annelerin her gün düşünülmesi gerektiğini ifade eden Nevin Gökçek, hatıra ormanında dikilen fidanların 4,5-5 metre civarında büyük fidanlar olduğunu ve kısa sürede yeşil ortamı zenginleştireceklerini söyledi. Daha sonra bursiyerlerle birlikte ıhlamur, çınar ve akçaağaçlardan oluşan yaklaşık 500 fidan dikiminin gerçekleştirildiği törende Nevin Gökçek, bursiyer çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber