Tanrıverdi: Manisa'ya modern bir spor salonu kazandıracağız

Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, şehre modern bir spor salonu kazandıracaklarını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanrıverdi, bununla ilgili çalışmaları başlattıklarını ve kısa sürede bitirerek Manisalılara hediye edeceklerini söyledi.

Manisa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, bu sene 19 Mayıs Stadı yerine, yenilenen Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Kutlamalara AK Parti Genel Başkan Yardımcı Tanrıverdi, AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP milletvekilleri Özgür Özel ve Sakine Öz, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, öğrenciler ve diğer vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Tanrıverdi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcilerinin Manisalı gençler için spor alanlarının çoğaltılması konusunda talepte bulunduklarını, buna duyarsız kalmayacaklarını söyledi.

Gençlerin ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Milletvekili Tanrıverdi, ?Onun için Türkiye'nin geleceğinin inşasının sizin elinizde olduğunu biliyoruz. Daha güzel bir şekilde yetişmeniz için spor adına çok güzel hizmetlerimizi ortaya koymaktayız ve koymaya devam edeceğiz. Bu anlamda gençlik merkezleri, il merkezi ve ilçelerde yaygınlaştırılmaktadır. Ayrıca spor alanları da çoğaltılmaktadır. Her branşta spor yapan gençlerimiz için altyapılar oluşturulmaktadır. En önemlisi, inşallah size buradan söz veriyoruz, modern bir spor salonu kazandıracağız.? dedi.

Kutlamalarda günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, gösteriler yapıldı. Çeşitli spor branşlarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndan Cafe Sera mevkisine kadar yapılan kortej yürüyüşüyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber