Ömer Çelik'ten 'provokatör' iddiası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, vergi rekortmenleri toplantısında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı protesto eden MHP'li vekillerin Adana'nın geleceğini sabote etmeye çalıştığını savundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, geçtiğimiz gün Adana vergi rekortmenleri ödül töreninde Bakan Çağlayan ile MHP'li vekiller arasında yaşanan tartışmayı değerlendirdi. Çelik, ödül törenindeki konuşması sırasında Bakan Çağlayan'ı protesto eden MHP Adana milletvekillerinin toplantıyı provoke etmeye çalıştığını savundu. Çelik, ?Adana iş dünyasının hınca hınç doldurduğu salonda Adana'ya yatırım için herkes el ele vermişti. İktidarı ve muhalefeti ile vekiller de salondaydı.

Gerçekleştirilen bu önemli toplantıda Adana hükumetin en önemli üç ismini ağırlıyordu. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın konuşması sırasında MHP'li vekiller sözlü olarak sataşmaya başladı. Adana'ya yatırım için yapılan toplantıyı adeta sabote etmeye kalktı MHP'li vekiller? dedi.

Çelik, MHP'li iki vekilin kendi siyasi ikballerini Adana'nın geleceğinden önde tuttuğunu iddia ederek, ?Başka illerde hükümet üyeleri geldiği zaman tüm milletvekilleri uyum içinde illerine katkı sağlıyorken maalesef MHP Adana'da adeta Adana'nın geleceğini sabote etmeye kalktı. Toplantıya katılan AK Parti ve CHP milletvekilleri, MHP'nin provokasyonuna rağmen Adana için birlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber