Üreticiler, ulusal fuardan memnun

Burdur'da yapılan 'Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katılan üreticiler ve alış veriş yapanlar memnun.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılan fuarda 125 firmanın stant açtığı fuar yoğun ilgi görüyor.

Expo Link Fuarcılık tarafından Burdur'da ilki düzenlenen Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na yaklaşık 50 ilden çeşitli firmalar katıldı. Hayvancılık ve süt ürünleri sektörlerindeki firmaların stant açtığı fuar, 3 gün sürecek. Isparta'dan fuar için Burdur'a geldiğini belirten Burhan Ersöz, iki paket ceviz ezmesi aldığını ve hediye edeceğini söyledi. Yıllardır Burdur'da ceviz ezmesi ürettiğini anlatan Ayhan Macit, ?Fuar çok bereketli geçiyor. Yaklaşık 500 kilo ceviz ezmesi sattık. İki tane de satış bağlantısı kurduk.? dedi.

Fuardan tarım makinesi aldığını ifade eden Sadık Aktaş ise, ?Daha önce bu makineye bir arkadaşım almıştı. Fuarda inceleme fırsatı buldum. Fuar fiyatı da uygun olunca aldım. Fuarın seney tekrar yapılmasını istiyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber