Tatvan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı salonda kutladı

Tatvan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan etkinlikler, Tatvan Kapalı Spor Salonu'nda devam etti.

Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Anadolu Lisesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler, spor salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Yıldırım'ın konuşmasının ardından, şiirler okundu ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tekvando, judo ve halk oyunları gösterilerinin ardından program son buldu.

19 Mayıs etkinliklerine, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Tatvan Cumhuriyet Savcısı Cevat Özdemir, 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Kurmay Albay İsmail Hakkı Köseali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hikmet Kaya, İlçe Müftüsü Sabhetullah Kızılşah, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber