Büyükşehir Türk Halk Müziği Korosu Beypazarlılar için sahne aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel türküleri Beypazarılılar için seslendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beypazarı Belediyesi Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen konsere Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp, Beypazarı İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Aydıner, Kırbaşı Belediye Başkanı Mustafa Atak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Baha Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Avni Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mustafa Kaya, ?19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, bayramı daha coşkuyla kutlayabilmek, daha çok bayram coşkusunu yaşayabilmek amacıyla belediyemizce gerçekleştirilen etkinliklerin sonuncusunu gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Okullararası Müzikal Yetenek Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize de ödüllerini vereceğiz. Bu günde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Konuşmalar sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi Korosu yanı sıra bazı sanatçıların seslendirdiği solo şarkılar da izleyenlerden büyük alkış aldı. Konser sonrası Beypazarı 2. Müzikal Yetenek Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler şarkılarını seslendirerek ödüllerini aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber