Karapınarlı gönüllüler, Efendimiz (sas) için yarıştı

Konya merkez ve ilçelerinde, Kutlu Doğum Programı etkinliği nedeniyle düzenlenen 'Sonsuz Nura Yolculuk Sınavı'na yarışan Karapınarlı gönüllülere 63 umre, 33 tablet pc ve 475 sürpriz armağandan oluşan toplam 571 hediye dağıtılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de ilk defa Konya'da düzenlenen ve Karapınarlı gönüllülerin de katıldığı sınav ilçe halkından yoğun ilgi görgü. Başarılı olacak vatandaşların, Peygamber Efendimiz'in (sas) doğduğu yılı remzen 571 hediye ile ödüllendirileceği belirtilirken, yarışmada dereceye girecek vatandaşların da Peygamberimiz'in (sas) hayatını remzen 63 umre ile ödüllendirileceği ifade edildi. İlköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıflar ile 14 yaş ve üstü şeklinde iki kategoriye ayrılan sınav, Karapınar Sabah Dershanesi'nde yapıldı.

'Sonsuz Nura Yolculuk Sınavı'na Karapınar'dan yaklaşık 850 kişinin başvuruda bulunduğu belirtildi. Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatı, kişiliği, kimliği, görevi hakkındaki bilgileri için yarışan Karapınar halkı sınava yoğun ilgi gösterdi. Sınavda, Fethullah Gülen'in 'Sonsuz Nur' adlı eserinden derlenen sorular yöneltildi.

Ayrıca, sonuçlar, 28 Mayıs 2012 tarihinde basın yayın organlarında ve 'www.sonsuznuruanlamak.com.tr' adlı internet adresinden yayınlanacak. Yarışmanın muhteşem ödülleri ise 22 Haziran 2012 tarihinde yapılacak Kutlu Doğum Ödül Programı'nda hak sahiplerine takdim edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber