Rize'de 'Evde Okul, Okulda Kalite' konulu konferansı

Rize'de, Eğitimci-Yazar Ahmet Maraşlı tarafından 'Evde Okul, Okulda Kalite' konulu konferans düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mustafa Kalender, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Atasoy, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Eğitim alanında çeşitli araştırma, inceleme, yazı çalışmaları yanında eğitim seminerleri de veren Ahmet Maraşlı, konferansta öğrencilere evde ve okulda verilecek eğitimle ilgili uygulamaları anlattı. Düşünen, üreten, hayatta ayrıntılara ve problemlere takılmadan yol alabilen nesillerin yetiştirilmesi hakkında katılımcılara bilgiler veren Maraşlı, 'Evde Okul Okulda Kalite' sisteminin oturtulmasıyla birçok başarının gerçekleşebileceğine işaret etti.

Programla ilgili düşüncelerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, bu tür programların öğretmen, veli ve öğrencilerde düşünme eğitimi adına önemli katkı sağladığından tekrarlanarak yaygın hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Konferansın ardından Bilim-Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen 7- 19 Yaş Aile Eğitimi Programı'na katılan velilere katılım belgeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber