Alkolden zehirlenen Gürcülerin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı

Eyüp'te, bir gecekonduda hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu Ucha Beridze (25) ile Gocha Marshania'nın (42) cesetleri gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastaneye kaldırılan Gaiozs Asaturoviç (22) ile Guram Gabunia'nın (30) tedavileri ise sürüyor.

Habipler Eski Edirne Asfaltı Merkez Camii karşısındaki bir gecekonduda Gürcistan uyruklu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili soruşturma sürüyor. Jandarma ekipleri, aşırı alkol ve sulandırılmış ispirto içtikten sonra öldüğü iddia edilen Gürcülerin bulunduğu tek katlı gecekonduda detaylı incelemelerde bulundu. Jandarmanın yanı sıra Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelere katıldı. Gerekli çalışmaların ardından, hayatını kaybeden Ucha Beridze ile Gocha Marshania'nın cesetleri, cenaze aracıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından ambulansla hastaneye götürülen Gaiozs Asaturoviç ile Guram Gabunia'nın tedavileri ise devam ediyor. Hastane kaynaklarından edinilen son bilgilere göre, Guram Gabunia'nın durumunun ağır.

Olayda adı geçen 4 Gürcü'nün turist vizesiyle Türkiye'ye giriş yaptığı ve işçi olarak çalıştıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber