Midyat Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlileri göreve başladı

Mardin'in Midyat Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik görevlileri göreve başladı. İkisi bayan, toplam 16 özel güvenlik personeli iş sahibi olmanın heyecanını yaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastane başhekim yardımcısı Opr. Dr. Bilal Arıkan, 50 yataklı hastanenin 150 yataklı hastaneye dönüştürülmesiyle güvenlik personeli alımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Uzuz zamandan beri hastanede güvenlik personelinin çalışmasını arzuladıklarını ifade eden Arıkan, "Hastanemizde 24 saat görev yapacak olan ikisi bayan toplam 16 güvenlik görevlisi göreve başlamış bulunmaktadır.? dedi.

Son zamanlarda hekimlere yönelik saldırılar gerçekleştiğini hatırlatan Arıkan, ?Bizim için çok iyi oldu. Hastanemizde güvenlik görevlilerinin göreve başlaması her anlamda bizleri sevindirmiştir.? şeklinde konuştu.

Acil serviste, poliklinikler ve hastane bahçesinde huzuru ve güveni sağlayan güvenlik görevlileri ise iş sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öte yandan 150 yataklı yeni devlet hastanesine taşınma işlemleri hızlandı. Yeni hastaneye geçilmesiyle özel güvenlik personelinin sayısının 40'ı bulması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber