Facianın eşiğinden dönüldü

Çorlu`da meydana su arızasına müdahale eden ekiplerin iş makinesi ile yaptıkları kazı çalışması sırasında facianın eşiğinden dönüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Su arızasını gidermek maksadıyla yapılan çalışmalarda doğalgaz borusu patladı. Ana borunun patlaması nedeniyle yaklaşık 4 saatlik doğalgaz kesintisi meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Alipaşa Okul Arkası 2. Sokak ve Kadırga Caddesinin kesiştiği noktada yer alan su borularından birinde bir süre önce tamirat çalışması yapan Çorlu Belediyesi ekipleri bölgedeki su sızıntısının devam etmesi üzerine sabah saatlerinde yeniden bir çalışma başlattı. Daha önce kazı yapılan yerin bu kez birkaç metre yanında kazı yapan ekiplerin iş makinesi yardımıyla yaptıkları çalışma sırasında kepçe operatörünün dikkatsizliği nedeniyle kepçe bölgeden geçen ana doğalgaz borusuna denk geldi.

Doğalgaz borusunun patladığını fark eden görevliler çalışmayı yarıda bırakıp ÇORDAŞ ekiplerinden yardım istediler. Bölgedeki doğalgazı kesen ekipler, borularda kalan gazın boşalmasının ardından doğalgaz borularını tamir etmek için çalışma başlattılar. Ekiplerin ana boru hattındaki arızalı bölümü değiştirmelerinin ardından yaklaşık 5 saatlik kesinti sonrası bölgeye doğalgaz yeniden verildi.

Mahalle sakinleri, su borusundaki arızanın giderilmesi için başlatılan çalışmanın doğalgaz arızasına neden olduğunu belirterek: ?Kepçe ile yapılan çalışmada doğalgaz borusu patlamış. Sularımız yoktu şimdi de birkaç saattir doğalgazımız yok. Olayın tek sevindirici yanı kimsenin en ufak bir zarar görmemiş olmasıdır? dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber