Gazetecilerden Mardin Valisi'ne teşekkür ziyareti

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, gazetecilerin valilikte yaşadıkları sıkıntılara el attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Turhan Ayvaz, gazetecilerin dile getirdiği resmi programlarda araç tahsisi, valilik protokol girişinden geçişler ve valilik bünyesinde basın odası olmaması gibi sorunların çözülmesi için özel kalem müdürü Özgür Yıldız'a talimat verdi. Yapılan düzenlemeler sonucu valilikte basın mensuplarına ayrılan bir odada 3 bilgisayar ve gerekli büro cihazları temin edildi. Protokol girişleri gazetecilere açıldı ve araç tahsisi konusu çözümlendi.

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve DHA Mardin Temsilcisi Nezir Güneş, Cihan Mardin Temsilcisi Şeyhmus Edis, TRT- AA Muhabiri Abdulhalim Çelik, İHA Temsilcisi Murat Akgül ve Mardin Haber Gazetesi Temsilcisi İbrahim Halil Sincar, Özel Kalem Müdürü Özgür Yıldız ile birlikte tahsis edilen basın odasında incelemelerde bulundu.

Gazeteciler, sorunlarının çözülmesinden dolayı Vali Turhan Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Vali Ayvaz, basının Mardin için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Basın mensuplarının aynı zamanda bir kamu görevi yaptıklarını ifade eden Ayvaz, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda olan basının, farklı düşünce ve görüşleri nesnel bir şekilde ortaya koyarak, toplumun bilinçlenmesinde, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük rol oynadığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber