22 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ABD ziyareti takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da. Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani ile ortak basın toplantısı düzenleyecek olan Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Sarayı'nda Haid-i Azam Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilecek.

Meclis'te BDP ve CHP grupları toplanacak. (12.50-13.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kayıt dışı ile mücadele eylem planı çerçevesinde elde edilen sonuçlar ve hayata geçirilecek yeni adımlar konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü etkinlikleri çerçevesinde Ramada Plaza'da gerçekleştirilecek olan sempozyuma katılacak. (10.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İzmir'in Çeşme ilçesinde Altın Yunus Oteli'nde düzenlenen Ulusal Süt Zirvesi ve 2012 Süt Konferansı'na katılacak. (10.00)

Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki operasyon sırasında kaza sonucu şehit olan polis memuru için Diyarbakır'da cenaze töreni yapılacak. (09.00)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, İstanbul Cevahir Otel'de yapılacak ?Sosyal Güvenlik Reformu, Hedefler, Sosyal Sigortacılık ve Teşvik Uygulamaları' başlıklı toplantıya katılacak. (14.00)

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, değerlendirme toplantısı yapacak. (12.00)

Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Konya Karatay Üniversitesi'nde düzenlenen Rekabet Hukuku ve İktisadında Güncel Gelişmeler Sempozyumu'na katılacak.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Liyakat Derneği'nin düzenlediği söyleyişiye katılacak. (14.00)

Toplu sözleşme sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine Türkiye Kamu Sen ve KESK bugün iş bırakma eylemi yapacak. (12:30)

Bursa Ticaret Odası ile Akbank arasında kredi protokolü imzalanacak. (17.30)

Madde bağımlıları duygularını sergi ile anlattı

Bursa Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'nde (AMATEM) tedavi gören madde bağımlıları ruh dünyalarını resimlere yansıttı. El sanatları ve resim sergisi açan madde bağımlıları, ortaya koydukları eserler ile ilginç mesajlar verdi.

Beko Basketbol Ligi, play-off yarı final 4. maçında Beşiktaş Milangaz ile Galatasaray Medical Park karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bank Asya 1. Lig play-off rövanş maçında Çaykur Rizespor ile Adanaspor, Rize'de finale kalmak için mücadele edecek. (18.30)

Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi'nde panele katılacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber