Nilüferli yüzücüler madalyaları topladı

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yüzme yarışlarında Nilüferli öğrenciler madalyaları topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Nilüfer Bademli Koleji öğrencisi Berke Şentürk yüzme yarışlarında 50 metrede kelebekte birinci, 50 metre kurbağalamada ikinci, 50 metre serbestte ikinci ve 100 metre ferdi karışıkta ise yine ikinci oldu.

Nilüfer İlkbahar Koleji 4x50 metre karışık bayrak yarışlarında takım olarak üçüncülük, 4x50 metre serbest bayrak yarışlarında da yine üçüncülük elde ederek büyük başarı gösterdi.

Ayrıca Türkiye Su Altı Federasyonu'nun geçen hafta Trabzon'da gerçekleştirdiği Paletli Yüzme Şampiyonası'nda ise 50 metre çift palet şampiyonasında Berke Şentürk kendi yaş grubunda Türkiye 3.sü oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan yüzme antrenörü Aksel Kuzulu, yüzmenin faydalarına dikkat çekerek, ?Yüzme dayanıklılık, esneklik, denge, kilo kontrolü kazandırırken zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimi olumlu yönde etkiliyor. Bu bağlamda öğrencilerimiz sene başından itibaren düzenli olarak çalışıyoruz ve neticesinde öğrencilerimiz madalyaları topluyor ve şampiyon oluyorlar. Bundan sonra da Nilüfer Eğitim Kurumları'nda şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber