135 itfaiye yöneticisi Konya'da buluştu

8. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı'na katılmak için Konya'ya gelen 135 itfaiyeci, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın ev sahipliğinde yapılan mesleki eğitim çalışmalarına katıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı'na Hollanda, Almanya ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden 135 itfaiye yöneticisi katıldı. Türk ve yabancı itfaiye yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'yla bilgi ve tecrübe paylaşımını amaçlayan programlarda bir araya geldi. Hollanda'nın Rotterdam şehri İtfaiye yöneticisi Sjaak Senn, dünyanın ikinci büyük limanına sahip şehir ve 2 bin 250 itfaiyecisi bulunan itfaiye teşkilatının yapısı hakkında bilgi verdi.

Programa Almanya'dan katılan Gerd Göbel, yangınlara müdahale usulleri ve söndürme teknikleri hakkında itfaiye yöneticilerini bilgilendirdi. Ev sahibi Tüm İtfaiyeciler Birliği Genel Sekreteri ve Konya İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, itfaiyecilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri konusundaki görüşlerini paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber