Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdurmuş Erzurum'a atandı

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Erzurum'a atanması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Erzurum'a atanması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 2009 yılının Haziran ayında Afyonkarahisar'da göreve başladığını ifade eden Erdurmuş, Erzurum'a atanması nedeniyle bu kentten ayrıldığını bildirdi.

Üç yıllık görev süresi boyunca Afyonkarahisar'a en iyi hizmeti verebilmek için büyük bir uğraş verdiğini aktaran Zekeriya Erdurmuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

?Her sektörde; gelişme ve kalkınmada atağa kalkan Afyonkarahisar İlinde, yüreği Afyonkarahisar ve memleket sevdası için atan bir ekibin içinde olmayı ve bu ekiple birlikte memleketimize en hayırlı ve en güzel hizmetleri sunmayı nasibeden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Görev yaptığım süre içerinde bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Bakanımız Mehmet Mehdi Eker ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu olmak üzere, ekibinde görev aldığım Valilerimiz İrfan Balkanlıoğlu ve Haluk İmga'ya, milletvekillerimize, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, il genel meclisimizin başkan ve üyelerine, ilimiz sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine, üretmenin hazzını birlikte yaşadığımız çok değerli çiftçilerimize ve bir evlatları olarak bizi bağırlarına basıp her zaman destek ve hayır dualarını esirgemeyen çok değerli hemşehrilerime, faaliyetlerimizi tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarmamızı sağlayan tüm basın-yayın kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum. İlimiz gıda, tarım ve hayvancılık sektörüne birlikte hizmet ettiğimiz çok değerli mesai arkadaşlarıma da fedakarca çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber