Pazarlar'da 'Okul öncesi şenlik'

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, okul öncesi şenlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazarlar İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Okul öncesi şenlikler Cumhuriyet meydanında düzenlendi. İlçede eğitim veren Pazarlar Anaokulu, Sofular İlköğretim Okulu anasınıfı ve Yakuplar İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu şenliklere büyük ilgi oldu.

Pazarlar İlçesinde düzenlenen Okul Öncesi Şenliklere İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, İlçe Emniyet Amiri Hasan Uzunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Minik öğrenciler, Cumhuriyet Meydanında marifetlerle dolu gösterileri ile vatandaşlara duygulu anlar yaşattı.

Okul öncesi şenliklerde açılış konuşması yapan Pazarlar Anaokulu Müdiresi Elif Kafalı, "geçen yıl depremler dolayısıyla kutlanamayan Okul öncesi şenlikleri bu yıl dolu dolu kutluyoruz. Öğrencilerimiz büyük çabalar harcayarak bu şenliklere hazırlandılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Pazarlar İlçesinde 3 Ana Anaokulu'nun toplam 100 anaokulu öğrencilerinin gösterilerine geçildi. pon ponlu dans, palyaço, efe oyunları, çuval yarışması ve annelerin çocuklarına yoğurt yedirme yarışması gibi daha birçok oyun ve skeç gösterileri büyük alkış topladı.

Minik öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler protokol ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber