Yaz eğitim kurs kayıtları başladı

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM),öğrencilerin yaz tatillerini etkili ve verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Model uçak yapımı, İngilizce ve Bilgisayar alanlarında yaz spor okulları kapsamında düzenleyeceği Yaz eğitim kursları için kayıtlar başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2005 yılından beri örgün eğitimde Nevşehir'de birbiri ardına açtığı eğitici kurs çalışmaları ile bu alanda en etkin kurumlardan biri haline gelen KAPEM, öğrencilerin yaz tatili döneminde de İngilizce ve Bilgisayar alanında bilgilerini geliştirmek ve model uçak yapımı ile de el becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yaz eğitim kursları düzenleyecek.

Yaz dönemindeki eğitici kurslar için kayıtlar KAPEM merkezinde, mesai saatleri içerisinde gerçekleştiriliyor.

Yaz eğitim kurslarında İngilizce eğitimi, İlköğretim okulları arasında 4. ve 7. sınıflar arasında ilk etap, 8-10. sınıflar arasında da 2. etap olarak düzenlenecek. Bilgisayar Eğitim Yurdundaki eğitim ise yine iki aşamalı olarak yürütülecek.

KAPEM tarafından Paşa Konağı ve Bilgisayar Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek yaz eğitim kursları 12 Haziran 2012 - 17 Ağustos 2012 tarihleri arasını kapsayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber