Mehmet Altan, Halk Meclisi'ne katıldı

Bağcılar Belediyesi'nin geleneksel Halk Meclisi toplantıları başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Barbaros Mahallesi'nde gerçekleştirilen Halk Meclisi'ne Prof. Dr. Mehmet Altan da katıldı.

Bağcılar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Halk Meclisi toplantılarını başlattı. Yaz döneminde mahalle mahalle gerçekleştirilen toplantılarla halkın sorunları yerinde dinleniyor ve çözümler üretiliyor. Her mahallenin bir sokağında kurulan halk meclisinde Belediye Başkanı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri mahalle sakinlerinin karşısına çıkıyor. Halk meclisleri ile vatandaşlar sorun ve önerilerini doğrudan belediye başkanına iletebilirken, sorunların çözümü de orada gerçekleştiriliyor. Proje önerileri ise ilgili müdürler tarafından not alınarak değerlendiriliyor.

İlki Kazımkarabekir Mahallesi'nde yapılan Halk Meclisi'nin ikincisi Barboros Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Programa Prof. Dr. Mehmet Altan da katıldı. ?Bağcılar'ın Türkiye'deki 52 ilden daha kalabalık olduğunu biliyorum? diyen Altan, ?Bu meclisi izlemek için karşıdan geldim. Buraya gelmeden önce Engelliler Sarayı'nı gezdim. Türkiye nüfusunun yüzde 12'si engelli. Bu girişimin önemli olduğunu ve ilk olarak Bağcılar'da yapıldığı gördüm? ifadelerinde bulundu.

Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sorulara tek tek cevap verdi.

Programa katılan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de yaptığı konuşmada Halk Meclislerinin Bağcılar Belediyesi'nin 20 yıllık tarihine damga vuran bir çalışma olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber