Mamak Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor

Mamak'ta yürütülen eğitim çalışmalarına destek veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Eğitime yüzde 100 destek kapsamında Mamak'taki tüm okullara destek veriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akgül, Mamak'taki okulların boya, badana, tamirat tadilat ve çevre düzenlemesinin yanı sıra okullardaki tüm etkinlikleri de destekliyor. Başkan Akgül, öğrencileri yıl sonu şenliklerinde de yalnız bırakmıyor.

Başkan Akgül Mamak Boğaziçi İlköğretim Okulu'nun düzenlediği yıl sonu şenliği ve kermesine katıldı. Başkan Akgül şenlikte yaptığı konuşmada, "Geçen yıl bu okul yatırım programına alınmıştı ve o zaman bir müjde vermiştik. Eski okulun yıkılıp yerine çok daha güzelinin yapılacağına dair. Sonraki süreçte çok hızlı bir şekilde güzel bir eser ortaya kondu." dedi.

Eğitim ve öğretime verdiği desteği hatırlatan Başkan Akgül, çocuklara da "Bu kadar güzel yatırımlara, bu kadar güzel emeğe karşı ki öğretmenlerimizin bu konudaki fedakarca çalışmalarını da biliyorum. Sizlere düşende gayretle çalışmanız, en iyi dereceler yapmanız; Boğaziçi'ni, Mamak'ı Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmenizi istiyorum." mesajını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber