Akçay'da turizm sezonu öncesi düzenlemeler bitme aşamasına geldi

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde yaz sezonu öncesinde üst geçit inşaatı ve Çamlıyol Caddesi ile Ali İleri Caddesi üzerinde sürdürülen düzenlemeler bitirilme aşamasına geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akçay beldesinde turizm sezonu öncesinde belediyenin yürüttüğü çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Geçirdiği kalp krizi sonrasında 2 aydır görevi başında bulunamayan Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, rahatsızlığı sonrası ilk kez dışarı çıkarak çalışmaları yerinde inceledi. Başkan İnceoğlu, hazırlanan program dahilinde çalışmaların ekipler tarafından uygulanmaya devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Çamlıyol Caddesi'ndeki çalışmaları inceledikten sonra Sarıkız Parkı'nda bir kafede mola verdi. Sağlık durumunun da iyiye gittiğini vurgulayan Başkan İnceoğlu, ?Akçaylı hemşerilerimi özledim. Ancak doktorumun verdiği rapor doğrultusunda dinlenmeye devam ediyorum. Kontrollerden sonra doktorumun olumlu rapor vermesini bekliyorum. Kısa süre içerisinde yeniden göreve başlamayı arzuluyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber