Belde Belediye Başkanı'nın aracı kurşunlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'un Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı beldesinin SP'li Belediye Başkanı Hüseyin Fidan'ın makam aracı, dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı

Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Trabzon'da yapılan bir toplantıya katıldıktan sonra dün gece yarısı beldedeki evine gitti. Aracı evin önüne park eden Fidan, saat 03.00 sıralarındaki silah seslerine uyandı. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik ekipleri, 61 LC 633 plakalı makam aracına 3 kurşun isabet ettiğini tespit ettiler.

Olayın kimler tarafından ne maksatla yapıldığını bilmediğini belirten Başkan Fidan, "Kimseyle husumetimiz yok. Burası küçük bir belde, ben de büyük bir şaşkınlık içindeyim. Jandarma ekipleri, çevrede bulunan kameralardan bu kişi veya kişileri tespit etmeye çalışıyor" dedi.

Arsin Kaymakamı Salih Altun, Belediye Başkanı'nın aracına yapılan saldırının arkasında kimlerin olduğunu tespit etmek için güvenlik kuvvetlerinin araştırma ve soruşturma yaptığını belirterek, "Bunu yapanlar mutlaka yakalanıp adalet önüne çıkarılacaktır. Arkadaşlarımız kamera görüntülerini izliyorlar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber