Hayır Çeşmesi kermesi yoğun ilgi görüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Uzunmehmet Öğrencilere Yardım Derneği'nin düzenlediği ?Hayır Çarşısı' adlı kermes yoğun ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun Mehmet Öğrenci Yurdu Alaplı-Ereğli Sorumlusu Ahmet Baştan, yaptığı açıklamada, ?Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama adına açılışı gerçekleştirilen kermeste A'den Z'ye bütün her şeyi bulmak mümkün. Çok cazip fiyatlarla kaliteli ve markalı ürünlerin sergilendiği kermeste; giyim, yiyecek, çeyizlik eşya, el iş, ayakkabı çeşitleri, çantalar, koltuk takımları, mobilya eşyaları, güneş enerji sistemi, ev hanımlarının hazırlamış oldukları lezzetler bir evde bulunması gereken her şey çok cazip fiyatlarla oldukça ilgi görüyor.? dedi.

Kermesin 10 gün süreyle açık kalacağını belirten Baştan, bütün vatandaşları kermese davet etti. Açılış konuşmalarından sonra yapılan duanın ardından kermesin açılış kurdelesini Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Sakarya Öğrenci Yurdu Müdürü Cemal Tosun ve Uzun Mehmet Öğrenci Yurdu Alaplı-Ereğli Sorumlusu Ahmet Baştan hayırlı olması dilekleriyle birlikte kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber